Storgata 15 – Moderne leilighet med tre soverom. Internett inkludert.

Primærrom ca. 100 kvm.
3 soverom
2. etasje

Kontakt oss eller se finn-annonse nederst på siden for pris.

Flott moderne leilighet i beste sentrum av Ålesund til leie. Passer godt både til familier, par eller studenter som vil leie noe sammen. Passer også godt til firmaer. Kort avstand til kollektivtrafikk som buss og hurtigbåt, og til dagligvarebutikker, kjøpesentre og andre forretninger. Leiligheten ligger svært nært byfjellet Aksla, med omliggende turområde.

Leiligheten ligger i en av Ålesunds stilfulle, verneverdige bygårder og var ferdig renovert i juni 2015. Alle overflater er skiftet/malt, det er satt inn nytt kjøkken og det er bygd helt nytt bad med varmekabler. Alt av elektrisk anlegg og røropplegg er også skiftet. Høy standard med blant annet ny parkett på alle gulv, nytt helfliset bad og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer.

Leiligheten inneholder stilfullt kjøkken, lys og trivelig stue, tre soverom, moderne bad, bod og gang/entré. Oppgitt kvadratmeter er omtrentlig.

Ordenspersoner med referanser som behandler leiligheten pent ønskes. Ikke røyking og dyr i leiligheten. Depositum tilsvarende tre måneder leie vil bli krevet. Strømabonnement etter egen måler.

Det er gratis boligsoneparkering i området.

Visning etter avtale. Ta kontakt på 70118440 eller kontor@olarsen.no.

Forbehold om feil i annonsen.

Annonse på finn.no:

Reklame