Storgata 15 – Tre hybler i bofelleskap. Internett og strøm inkludert.

Hybel 1 (ca. 10 m²). Med denne hybelen medfølger et mindre, disponibelt rom.

Hybel 2 (ca. 10 m²).

Hybel 3 (ca. 15 m²). Passer til både en og to personer.

Hele bofellesskapet kan leies samlet.

Kontakt oss eller se finn-annonse nederst på siden for pris.

 

Flott nyrenovert bofellesskap med tre hybler i beste sentrum av Ålesund til leie. Passer godt til firmaer eller til studenter som vil leie noe sammen. Kort avstand til kollektivtrafikk som buss og hurtigbåt, og til dagligvarebutikker, kjøpesentre og andre forretninger. Eiendommen ligger svært nært byfjellet Aksla, med omliggende turområde.

Bofellesskapet ligger i en av Ålesunds stilfulle, verneverdige bygårder og var ferdig renovert i 2015. Alle overflater er skiftet/malt og det er satt inn nytt kjøkken. Alt av elektrisk anlegg og røropplegg er også skiftet. Høy standard med blant annet ny parkett/laminat på alle gulv samt moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Nytt dusjkabinett og toalett, samt ny vaskemaskin og tørketrommel på bad.

Bofellesskapet inneholder blant annet stilfullt kjøkken, tre soverom/hybler, bod, tre bad, og lyst og trivelig fellesareal inklusive entré, sofagruppe og spiseplass. Leies ut møblert med helt nye møbler og hvitevarer. Oppgitte kvadratmeter er omtrentlige.

Ordenspersoner med referanser som behandler eiendommen pent ønskes. Ikke røyking eller dyr. Depositum tilsvarende tre måneder leie vil bli krevet.

Det er gratis boligsoneparkering i området.

Visning etter avtale. Ta kontakt på 70118440 eller kontor@olarsen.no.

Forbehold om feil annonsen.

Annonse på finn.no:

Reklame