Langeberggata 3 – Moderne leilighet med tre soverom. Internett inkludert.

Primærrom ca. 100 kvm.
3 soverom.
4. etasje.

Kontakt oss eller se finn-annonse nederst på siden for pris.

Flott moderne leilighet til leie i sentrum av Ålesund. Passer godt både til familier, par eller studenter som vil leie noe sammen. Passer også godt til firmaer. Kort avstand til kollektivtrafikk som buss og hurtigbåt, og til dagligvarebutikker og andre forretninger.

Leiligheten ligger i en av Ålesunds stilfulle, verneverdige bygårder og var ferdig renovert og etterisolert i 2015. Alle overflater er skiftet/malt, det er satt inn nytt kjøkken og det er bygd helt nytt bad med varmekabler. Alt av elektrisk anlegg og røropplegg er også skiftet. Høy standard med blant annet ny parkett på alle gulv, nytt helfliset bad og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer. Ny vaskemaskin og tørketrommel på bad.

Leiligheten inneholder kjøkken med stilfull åpen løsning mot lys og trivelig stue, tre soverom, bad, bod og romslig gang/entré. Leies ut møblert med helt nye møbler og hvitevarer. Oppgitt kvadratmeter er omtrentlig.

Ordenspersoner med referanser som behandler leiligheten pent ønskes. Ikke røyking eller dyr i leiligheten. Depositum tilsvarende tre måneder leie vil bli krevet. Strømabonnement etter egen måler.

Visning etter avtale. Ta kontakt på 70118440 eller kontor@olarsen.no.

Det er gratis boligsoneparkering i området. Vi kan i tillegg tilby leie av ytterligere reserverte parkeringsplasser i nærheten.

Forbehold om feil i annonsen.

Annonse finn.no:

Reklame